Esittely

Kieloranta on tyylikäs kokous-, virkistys- ja juhlapaikka 12km Hämeenlinnan keskustasta. Kieloranta on kokonaisuus täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Kieloranta yhdistää laadukkaan puuarkkitehtuurin, harmonisen luonnon ja modernin teknologian.

Monipuolinen Kieloranta on yksi edustava kokonaisuus, johon kuuluu huviloita, kokous-, ruokailu-, ja majoitustiloja, saunoja, porealtaita, puistoa, nurmikkopihaa, järvenrantaa, kalliorinnettä ja metsää. Tästä kaikesta voit nauttia täysin omassa rauhassa. Kieloranta tarjoaa sinulle normaalit kokouspalvelut mukaan lukien ruokailut, kahvitukset sekä mahdollisuuden tilata myös erilaisia ohjelmapalveluita.

Kielorannassa on lähes poikkeuksetta vain yksi yritysryhmä kerralla. Tällä takaamme, että kukin ryhmä saa täydellisen rauhan koko vierailun ajan, mikä varmasti vaikuttaa kunkin tilaisuuden tehokkuuteen ja mielekkyyteen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme VIP-tason palvelut. Tästä konkreettisena esimerkkinä on se, että asiakkaidemme viihtyvyydestä huolehtii aina oma kokousisäntä, joka varmistaa, että asiat sujuvat koko vierailun ajan moitteettomasti ja ongelmitta.

Kielorannan taustayhtiönä toimii Royal Resorts Oy. Kielorannan lisäksi Royal Resorts Oy operoi kolmea muuta Etelä-Suomen kohdetta: Billnäs, Boistö ja Tolkkilan Kartano.  Kukin Royal Resort on yksilöllinen ja ainutlaatuinen – oman tyylilajinsa Suomen ehdoton huippu.

1.jpg

2.jpg