Ruokapalvelut

Kielorannan tavoitteena on tarjota vieraille huipputason ruokaa ilman merkkiäkään ”pömpötystä tai piperrystä”. Haluamme, että jokainen illallinen – ja jokainen ruokailu – on asiakkaillemme korostuneen rento tapahtuma, jossa yhdistyvät hyvä meininki ja myös niin laadukas ruoka, että nämä yhdessä ylittävät jokaisen asiakkaamme odotusarvon. Uskallamme väittää, että näin myös lähes poikkeuksetta käy!

Ohjelmapalvelut

Kielorannassa on laaja yli hehtaarin kokoinen hoidettu piha-alue keskellä suomalaista metsä- ja järvialuetta. Alue luo erinomaiset puitteet omatoimisiin sekä ohjattuihin aktiviteetteihin – ryhmän ei tarvitse lähteä minnekään vaan kaikki ohjelmapalvelut voidaan järjestää omalla puisto-alueella.

Erittäin suosittu osa asiakkaidemme virkistys- ja kokouspäiviä on ollut Kielorannan itse toteuttama ohjelmallinen kota-illallinen, jossa asiakkaat pääsevät itse nuotion ääressä osallistumaan illallisen valmistamiseen. Kotaillallinen on usein täydentävä osa virkistyspäivää ja vastaavasti kokouspäivien ainoa ohjelmapalvelu. Kielorannan kota on ehkä Etelä-Suomen suurin (11m korkea).

Monipuolinen valikoima ohjatuista ohjelma­palveluista
löytyy paikallisten ohjelma­palvelu­­kumppaneidemme sivuilta:

FENIXOHJELMA­PALVELUT.FI

ACTIONFACTORY.INFO

Takaisin edelliselle sivulle