Esittely

Kieloranta on tyylikäs kokous-, virkistys- ja juhlapaikka 12km Hämeenlinnan keskustasta. Kieloranta on kokonaisuus täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Kieloranta yhdistää laadukkaan puuarkkitehtuurin, harmonisen luonnon ja modernin teknologian.

Monipuolinen Kieloranta on yksi edustava kokonaisuus, johon kuuluu huviloita, kokous-, ruokailu-, ja majoitustiloja, saunoja, porealtaita, puistoa, nurmikkopihaa, järvenrantaa, kalliorinnettä ja metsää. Tästä kaikesta voit nauttia täysin omassa rauhassa. Kieloranta tarjoaa sinulle normaalit kokouspalvelut mukaan lukien ruokailut, kahvitukset sekä mahdollisuuden tilata myös erilaisia ohjelmapalveluita.

Kielorannassa on lähes poikkeuksetta vain yksi yritysryhmä kerralla. Kukin ryhmä saa täydellisen rauhan vierailunsa ajaksi, mikä varmasti vaikuttaa kunkin tilaisuuden tehokkuuteen ja mielekkyyteen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme VIP-tason palvelut. Tästä konkreettisena esimerkkinä on se, että asiakkaidemme viihtyvyydestä huolehtii aina oma kokousisäntä, joka varmistaa, että asiat sujuvat koko vierailun ajan moitteettomasti ja ongelmitta.

Kielorannan taustayhtiönä toimii Royal Resorts Oy Kielorannan lisäksi Royal Resorts Oy omistaa ja operoi Korialla sijaitsevaa Tolkkilan kartanoa ja operoi Loviisan edustalla sijaitsevaa Boistön luotsisaarta. Molemmat kohteet ovat yksilöllisiä ja ainutlaatuisia – oman tyylilajinsa Suomen ehdotonta huippua.

Sisarkohde Tolkkilan kartano

Tolkkilan kartano sijaitsee Korialla, noin 13km Kouvolan keskustasta. Matka Helsingistä kestää vähän yli tunnin (130 km). Tolkkilan kartano tarjoaa todella hienot puitteet kokoustilaisuuksien järjestämiseen ja myös häätilaisuuksien viettoon.