Häät ja juhlat

Kieloranta on erittäin suosittu hääpaikka. Kesäviikonloput on joka vuosi myyty loppuun ennätysnopeasti. Talvihäitä suunnittelevalle Kieloranta on myös mitä hienoin kohde.

Kieloranta tarjoaakin loistavat puitteet sekä talvi- että kesähäiden järjestämiseen. Järvenrantamaisema ja suuret viheralueet takaavaa tyylikkäät kesähäät ja tunnelmallisia talvihäitä suunnittelevalle tämä on unelmien täyttymys huolellisesti hoidettuna talvikohteena. Kieloranta sijaitsee Hämeenlinnassa – vain tunnin ajomatkan päässä kaikkialta Etelä-Suomesta.

Kieloranta on kokonaisuus täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Suomen ainoa hiilineutraaali Resort -kohde yhdistää laadukkaan arkkitehtuurin, harmonisen luonnon ja modernin teknologian. Juhlatilan (120 hlö) lisäksi Kielorannasta löytyy ulkoterasseja, majoitustiloja (35 hlö), saunoja, porealtaita ja viihtyisät piha-alueet. Hääparia haluamme hemmotella omalla 140 m² rantahuvilalla, missä saa viettää ylellisen hääviikonlopun omassa rauhassa.

Tilaisuuden voit järjestää mielesi mukaan, joko täysin itsenäisesti tai voimme järjestää teille kaikki juhliin liittyvät palvelut aina cateringista somistukseen ja ohjelmaan asti. Valinnan vapaus on asiakkaalla. Kielorannassa ei myöskään ole alkoholioikeuksia, mikä asiakkaan näkökulmasta merkitsee selvää säästöä.

Lue lisää, kuinka Kieloranta toteuttaa unelmiesi hääjuhlat!

Unelmienhaat.fi